Які бойлери краще обрати для невеликої квартири

641 0

Ми у соцмережах:

Які бойлери краще обрати для невеликої квартири

Під час ремонту в ванній кімнаті виникає питання вибору оптимального водонагрівача. Від правильного рішення залежить якість забезпечення квартири гарячою водою.

Бойлер Горенье з каталогу https://www.moyo.ua/bt/klimaticheskaya-tekh/vodonagrevately/boylery/gorenje/ має попит серед споживачів через низку переваг. Це підтверджують численні позитивні відгуки покупців, які відмічають:

♦ довговічність,

♦ бюджетну ціну,

♦ зручну панель управління,

♦ ефективний захист від корозії,

♦ відсутність перегріву,

♦ наявну функцію EcoSmart,

♦ сучасний дизайн,

♦ відсутність гострих кутів.

Також підмічено, що немає різких температурних стрибків, товар виготовлено з якісних матеріалів. Бак водонагрівача зі сталі. Виникненню корозії на внутрішніх його стінках запобігає покриття з емалі. Таке рішення унеможливлює розвиток бактерій і мікроорганізмів.

Переваги функції EcoSmart

Завдяки функції EcoSmart підвищується комфорт експлуатації бойлера. Вже через тиждень роботи система запам’ятовує час, коли найбільш активно використовується гаряча вода. Програма заздалегідь підвищує температуру в бойлері таким чином, щоб вона максимально відповідала середнім показникам за останній період.

Завдяки цій функції, в домі завжди є тепла вода з оптимальним рівнем нагріву. Таке технологічне рішення допомагає значно економити на платіжках за електроенергію. Наприклад, якщо вдень вдома нікого немає, система переходить в «сплячий режим» і підігріває воду ближче до кінця робочого дня. 

Технічні параметри

Користувачі вподобали бойлер Gorenje 50 л з сайту https://www.moyo.ua/bt/klimaticheskaya-tekh/vodonagrevately/boylery/gorenje-50-litrov/  за його ефективність. Цього об’єму вистачає для сім’ї з двох-трьох осіб.

Переваги водонагрівача:

Встановлюється вертикально
Це заощаджує місце в ванній кімнаті.

Бойлер комплектується двома ТЕНами. Завдяки цьому вода нагрівається за короткий термін. В конструкції використані ТЕНи «сухого» типу.

Максимальна температура нагріву складає +75°C
До таких показників бойлер доводить 50 літрів води за дві години.

Невелика вага і габарити дозволяють власникам не хвилюватися за надійність кріплення. Навантаження на опорну конструкцію буде незначним. А доступна ціна стане ще однією перевагою, яка спонукає до вибору саме бойлера місткістю 50 літрів від бренду Гореньє. 

Висновки

Модельний ряд водонагрівачів Гореньє здатний здивувати кожного. У виробника є пристрої різних об’ємів. Але найбільш мають попит бойлери місткістю 50 літрів.

Ціновий діапазон виробів дозволяє придбати водонагрівачі різного класу. Гореньє виготовляє бюджетні моделі з базовим набором функцій, а також пристрої покращеної ефективності та з додатковим функціональним наповненням.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також