Україну попередили про масові ракетні удари на День Незалежності

1390 0

Ми у соцмережах:

Україну попередили про масові ракетні удари на День Незалежності

Посольство США просить своїх громадян негайно покинути Україну.

Висока ймовірність ракетних обстрілів пов'язана із Днем Незалежності, який українці святкуватимуть 24 серпня. В Офісі президента припускають, що в цей день Росія може збільшити кількість ракетних обстрілів українських населених пунктів, зокрема й Києва.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що Росія може постаратися зробити в ці дні щось «особливо гидке та жорстоке». А в розвідці Міноборони наголосили, що на свята буде підвищена ймовірність не лише ракетних ударів, але й провокацій з боку Росії.

«Росія і путінський режим атакували незалежність України і незалежну Україну. Вони справді схиблені на датах і символах, тому цілком логічно було б бути перестороженими і готовими до того, що й День Незалежності буде атакований», — зазначає розвідка.

Американці мають дані розвідки про те, що 24 серпня Росія масово атакуватиме ракетами цивільні об’єкти та державні будівлі.

«Ми маємо інформацію про те, що Росія посилює зусилля для нанесення ударів по цивільній інфраструктурі та урядовим об’єктам України найближчими днями. Враховуючи послужний список Росії в Україні, ми стурбовані триваючою загрозою, яку російські удари становлять для цивільного населення та цивільної інфраструктури», – сказав американський чиновник для Рейтерс.

 Додамо, що масових заходів у Рівному в ці дні не відбудеться. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також