Які парфуми обрати для весни?

704 0

Ми у соцмережах:

Які парфуми обрати для весни?

Весна - пора романтики, оптимізму та позитиву. Саме навесні прокидається природа і світ виграє свіжими яскравими барвами. Тому доповнити свій чудовий настрій хочеться не тільки стильним одягом, а й новими парфумами.

Тож які ж вони, парфуми для весни?

В теплу пору року найкраще обрати аромати з не великою концентрацією ароматичних речовин: це парфумована вода, туалетна або спрей для тіла чи волосся.

Відрізняються ці види парфумів  вмістом ароматичних складових, та, відповідно, стійкістю і насиченістю композиції. До того ж зараз багато елітних парфумерних брендів виготовляють один аромат в декількох концентраціях. Це дуже зручно, адже можна обрати найкращий варіант для будь якого місяці чи події. Так, для офісного дрес-коду парфуми мають бути ледь помітними та майже «прозорими», щоб не створювати дискомфорту оточуючим та не надто виділятися серед колег. А для відвідин ресторану чи для романтичної прогулянки ввечері можна віддати перевагу більш насиченому варіанту.

Основними характеристиками весняних парфумів є:

♦ свіжі

♦ квіткові

♦ фруктові

♦ легкі

З великого різноманіття сучасних парфумів найкращий варіант для себе зможуть знайти як зовсім юні дівчата, так і доросліші жінки.

Основними популярними квітковими нотами весняних парфумів є: троянда, конвалія, жасмин, бузок, фіалка, піон та ірис.  Із фруктових слід виділити: зелене яблуко, лимон, апельсин, мандарин та грейпфрут.

Отож, в залежності від смаку, способу життя, фінансових можливостей та обставин їх використання, обирайте ті парфуми, які будуть надихати,  піднімати настрій та розфарбують оточуючий світ ще яскравішими барвами.

А ще краще зібрати свою власну міні-колекцію ароматів, щоб зустрічати кожен день щоразу яскраво та неповторно!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також