Які премії отримали чиновники у Костополі

2935 0

Ми у соцмережах:

Які премії отримали чиновники у Костополі

Премія, яку виплачують (чи не виплачують) чиновникам Костопільської та інших міськрад – це не винагорода за високі досягнення чи особливу роботу, як усі розуміють. Це спосіб «дотягнути» зовсім невисоку заробітну плату до більш-менш прийнятного рівня.

Більш чи менш - залежить від симпатій в.о.міського голови Костополя Давида Дідуха. Формально відсоток преміювання кожного місяця визначає керівник управління чи відділу, насправді усе залежить від того, хто підписує розпорядження, тобто в.о. міського голови. Своїм заступникам розмір премії також він визначає. Може бути 10% від окладу, може й 200% бути, якщо Давид Дідух вважатиме за потрібне.

Отож, найбільш винагороджений преміями за останні три місяці заступник міського голови – Сергій Герук. За липень, коли Герук виконував обов’язки міського голови замість Давида Дідуха, який перебував у США, йому нарахували премії 34,3 тис. грн. У серпні цей заступник одержав 13,8 тис грн преміальних, у вересні – 23,5 тис грн.

Трішки менше було у заступника Юрія Кузнюка: за липень-серпень-вересень відповідно 25,7 тис грн, 14,8 тис грн та 17,9 тис грн. У Наталії Беляновської та Андрія Ткачука премії вийшло менше. У вересні, після скандальної сесії міськради, їм нарахували премій лише 1429 грн та 1787 грн.

Не був ображений преміальними жодного місяця зі згаданих начальник управління інфраструктури Дмитро Гаврилюк. Загальна сума лише премій Гаврилюка за липень-вересень становила 58,1 тис грн. Одразу за ним за розмірами преміювання керівних працівників міськради йде Анастасія Ковальчук, заступниця начальника управління забезпечення роботи ради, бухгалтерського обліку, архітектури та землеустрою. За відмінне виконання посадових обов’язків, творчий підхід на ініціативне виконання доручень керівництва міськради (це взято з положення про порядок преміювання працівників міськради) за липень-вересень Ковальчук одержала преміальними 54,5 тис грн.

Доволі непогано преміюють і начальника управління культури Яну Власову. У липні та серпні вона мала по 18,6 тис грн премії, у вересні – 9,3 тис грн.

Найменшу премію за згадані три місяці з керівних працівників одержали:  начальниця ЦНАПу Людмила Корнюша (2,7 тис грн за 3 місяця),  в.о.начальника відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Юлія Анісова (2,8 тис грн за 3 місяці) та начальник відділу мобілізаційно-секретної роботи виконкому Олег Моторко (менше 5 тис грн за 3 місяці).

Який заробіток має секретар міської ради Давид Дідух, котрий зараз є в.о.міського голови, та чи одержує він премію, Костопільщина 21 століття повідомить окремо. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також