Які ранкові звички заважають схуднути

917 0

Ми у соцмережах:

Які ранкові звички заважають схуднути

Ці, здавалося б, нешкідливі ритуали (або їхня відсутність) стають причиною того, що цифра на вагах ніяк не хоче зменшуватися, попри зусилля в спортзалі та обмеження в харчуванні. Від яких звичок варто позбутися на шляху до фігури вашої мрії?

Пропуск зарядки

Після невеликої розминки ваш організм прокинеться і буде працювати швидше, а значить, і перетравлювати все з'їдене за день швидше.

Подвійне латте

Здавалося б, що може бути поганого в ранковій каві з молочною пінкою? Але дієтологи кажуть, що цей напій занадто важкий, і організму важко впоратися з його перетравлюванням. А значить, він буде зайнятий ним, а не їжею, яку отримає пізніше, що призведе до зайвих кілограмів.

Негативне мислення

Якщо починати день з позитивних думок, рівень стресу значно знизиться і вам не захочеться заїдати свою тривогу солоденьким або іншою гидотою.

Бутерброди

Це те, що максимально віддаляє вас від фігури мрії. Особливо якщо хліб для бутербродів — білий і свіжий. Замість заряду енергії організм отримує порцію порожніх калорій, які відкладаються на талії та стегнах. Ранок краще починати з каш з ягодами і фруктами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також