Які умови співпраці пропонує служба таксі Bolt у Кривому Розі

764 0

Ми у соцмережах:

Які умови співпраці пропонує служба таксі Bolt у Кривому Розі

Міжнародний сервіс пасажирських перевезень Bolt успішно працює в 30 країнах світу. Його клієнтська база перевищила 10-мільйонну позначку. Уже кілька років компанія освоює український ринок.

Міжнародний сервіс пасажирських перевезень Bolt успішно працює в 30 країнах світу. Його клієнтська база перевищила 10-мільйонну позначку. Уже кілька років компанія освоює український ринок. Співпраця з сервісом гарантує отримання заробітку до 40 000 грн на місяць у Кривому Розі. Як вийти на такий дохід? Як стати частиною успішної команди? Про все розкажемо докладніше.

Особливості реєстрації

Щоб долучитися до команди «Болт», необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті компанії, вказавши свої контактні дані. До неї додаються скан-копії наступних документів:

♦ водійських прав;

♦ паспорта;

♦ ідентифікаційного коду.

Якщо кандидат підпадає під стандарти сервісу, то наступний крок – особиста співбесіда, на яку необхідно прибути в офіс Bolt в Кривому Розі – https://bolt-ua.com/krivoj-rog запрошує до співпраці повнолітніх водіїв із правами міжнародного зразка. Після цього потрібно пройти експрес-навчання. Завершальний етап – установка спеціальної програми на смартфон.

Компанія запрошує у свою команду відповідальних, ввічливих та уважних водіїв. Обов’язкова умова – наявність власного автомобіля не раніше ніж 2000 року випуску. У машини не повинно бути технічних пошкоджень та дефектів зовнішнього покриття.

Переваги співпраці з міжнародною компанією Bolt

Робота в службі таксі «Болт» має безліч плюсів:

♦ гнучкий графік. Партнери компанії самостійно обирають зручний режим роботи. Це дозволяє виходити на лінію та припиняти діяльність у будь-який час. При цьому водієві немає потреби ні з ким узгоджувати свій графік;

♦ можливість працювати на умовах сумісництва. Якщо є бажання, водій може займатися пасажирськими перевезеннями лише у вечірні або нічні години. Це дозволяє суміщати роботу в «Болт» з іншими видами діяльності;

♦ необмежені можливості для заробітку. Розмір доходу напряму залежить від активності партнера компанії. «Болт» застосовує багаторівневу систему оплати, що дозволяє отримувати заробіток відразу з кількох джерел. Так, компанія нараховує до 12 тисяч гривень щомісячно за брендування, що передбачає використання рекламних наклейок і банерів для її популяризації серед потенційних клієнтів;

♦ система компенсаційних виплат. Вони нараховуються за простій (якщо водій змушений очікувати пасажира в зоні посадки понад три хвилини) або скасування заявки (коли клієнт відмовився від замовлення після виїзду машини);

♦ пільгові умови обслуговування на автозаправках і СТО.

Додаткова перевага – можливість отримання в будь-який час професійної допомоги від служби підтримки, працівники якої цілодобово знаходяться на зв’язку.

Фінансова сторона

Основа доходу партнерів «Болт» – кошти, отримані за перевезення пасажирів за мінусом комісійних сервісу. Суму заробітку можна збільшити завдяки піковим коефіцієнтам. Підвищені тарифи застосовуються за виконання замовлень у час «пік» та погану погоду. Крім того, їх нараховують за поїздки, коли водій змушений рухатися по завантажених транспортом магістралях. Використання пікових коефіцієнтів дає можливість підвищити заробіток без необхідності збільшення робочого навантаження.

У компанії «Болт» діє система бонусів для активних водіїв, яка передбачає фінансове заохочення за виконання певної кількості замовлень або роботу в різних районах міста.

«Болт» надає партнерам унікальну можливість отримання пасивного заробітку. Використання власного авто для просування компанії на ринку гарантує додаткові виплати, розмір яких досягає до 12 тисяч в місяць.

Додаткова стаття доходу – чайові, які клієнти залишають водіям як винагороду за добросовісне виконання службових обов’язків. На ці кошти не нараховується комісія.

Виплата заробітку здійснюється кожного тижня на банківську картку водія. При цьому йому немає потреби додатково створювати заявку або іншим чином нагадувати про себе. Виплати здійснюються в автоматичному порядку без жодних затримок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також