Які вулиці Рівного та села у районі енергетики залишать без світла 15 червня

583 0

Ми у соцмережах:

Які вулиці Рівного та села у районі енергетики залишать без світла 15 червня

ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити у вівторок планові ремонтні роботи, отож буде припинено електропостачання.

15 червня з 9:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в м. Рівне - частково на вулицях:. Гостинна, Приозерна, Озерна, Журавлина, Досвітня, Барвиста, Дачна, Гребельна, Відрядна, Свєшнікова, Вербицького, Жуковського, Кременецька, Осипова, Карпінського, Дарвіна, Веделя, Самокиша, Відінська, Волинська, Карнаухова, Виговського, Д.Лондона, Б.Хмельницького, Вавилова, Винниченка, Заньковецької, Конотопсько битви, Купріна, Кропивницького, Петрусенко, Пластова, Пушкіна, Свободи, Леонтовича, О.Новака, М.Вовчка, Крушельницької, Бульби-Боровця, Центральної Ради, бульвар Б.Хмельницького, вул. Герцена, Хоткевича, Калнишевського, Коцюбинського, Мирного, Соборна, Українська, Бичковського.

З 9:00 до 13:00 буде відсутня електроенергія в м. Рівне - частково: вул.Міцкевича, з 13:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в м. Рівне - частково на вулицях  Коновальця та Пекарського.

З 9:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в Рівненському районі - частково у селах: Волошки, Забороль, Олександрія, Св’яття, Тайкури, Переділи, Ясениничі, Корнин, Сморжів, Новожуків, Городок, Нова Українка, Колоденка. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також