Які запчастини вибрати на японський мінітрактор: нові або з розбірки?

781 0

Ми у соцмережах:

Які запчастини вибрати на японський мінітрактор: нові або з розбірки?

Робочий цикл і надійність японських мінітракторів залежить від різних факторів, включаючи якість деталей, що використовуються. Механізми, робочі вузли та інші технічні агрегати зношуються з часом, тому їх необхідно періодично змінювати. Нерідко запчастини виходять з ладу через підвищені навантаження та інтенсивну експлуатацію. Самостійно визначити несправності с/г техніки неможливо, краще це довірити майстрам сервісних центрів та СТО. Щоб убезпечити свій агрегат від серйозних поломок, використовуйте якісні запчастини на мінітрактор. Замовляти їх потрібно у перевірених компаній, які можуть запропонувати широкий асортимент за доступними цінами.

Що краще купити: нові деталі чи з розбірки?

Оригінальні запчастини для мінітрактора, як і сама с/г техніка з Японії, коштують дорого, тому у багатьох покупців виникає бажання заощадити. Деякі комплектуючі можна взяти й уживані, проте при покупці деталей на розбиранні варто відмовитися від усіх розхідників, що потребують періодичної заміни, гумометалевих виробів, кульових опор. Також варто відмовитися від приводних ременів, натяжних роликів, помп, термостатів, шлангів та супутніх елементів. 

На розбірці можна купити кілька груп товарів:

♦ неушкоджені кузовні елементи, які мають правильну геометрію, привабливий зовнішній вигляд та безпеку;

♦ технічно складні агрегати. Сюди відносяться двигуни, коробки передач, гідропідсилювачі, компресори кондиціонера, генератори та ін. Але це стосується лише деталей у хорошому стані. Така купівля буде доцільною та вигіднішою, ніж купівля нового мінітрактор;

♦ електроніка, сидіння, подушки безпеки та інші елементи оздоблення, що зберегли свою працездатність. Японські мінітрактори славляться не тільки витривалістю та практичністю, але й ергономічною кабіною, комфортною для водія.

Заміна тих чи інших деталей проводиться за індивідуальним графіком залежно від марки трактора, його потужності, пробігу, стану та ін.

Як вибрати запчастини на японський мінітрактор?

Не всі знають, як правильно підібрати та купити запчастини на мінітрактор. Для початку потрібно дізнатись точну марку та модель трактора. Пам'ятайте, що тільки оригінальні запчастини здатні на 100% відновити стан с/г техніки. Їхня ціна досить висока (у порівнянні з китайськими аналогами), зате їх застосування дозволить знизити експлуатаційні витрати та продовжити термін служби експлуатації вашого помічника.


До кожної моделі в комплектацію входить паспорт з експлуатації, де вказані рекомендації щодо періодичності заміни масла, рідин та ін. Оригінальні запчастини на японські мінітрактори в Україні представлені в інтернет-магазині “Агрокейс”. На сайті agrokeys.com.ua можна ознайомитись з доступним каталогом запчастин та оформити замовлення з доставкою по Україні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також