Яким чином потрібно шукати репетитора з математики?

1288 0

Ми у соцмережах:

Яким чином потрібно шукати репетитора з математики?

Отримати знання з математики та інших предметів у наш час допомагають інноваційні технології. Зокрема, для проведення онлайн занять розроблено безліч додатків та платформ, паралельно з цим збільшується кількість репетиторів, які готові працювати з учнями із будь-якої точки планети та у різний час. Батькам залишається лише сформулювати індивідуальні вимоги та проаналізувати кандидатів, щоб знайти ідеального вчителя для своєї дитини.

Перелік вимог до вчителя

Велика кількість пропозицій щодо проведення віртуальних занять з алгебри та геометрії дозволяє користувачам бути прискіпливими в процесі вибору педагога. На думку сучасних батьків, гарний репетитор для молодших класів чи учнів середньої або старшої школи – це той, хто:

  • хоча б кілька років пропрацював у звичайній школі;
  • має певний досвід репетиторства в цілому та проведення онлайн уроків зокрема;
  • дотримується домовленостей щодо часу початку та тривалості занять;
  • здатний скласти ефективну програму навчання з урахуванням базового рівня знань та мети занять;
  • підходить за спеціалізацією – є педагоги, які працюють лише з учнями середніх класів, та ті, хто орієнтований на 9-11 класи. Окрему категорію складають репетитори, які пропонують онлайн курси з математики для майбутніх абітурієнтів вузькопрофільних ВНЗ, де потрібні поглиблені знання;
  • встановлює адекватну вартість уроків та пропонує бонуси за пакет послуг. І репетитору, і замовнику вигідна тривала співпраця. Вчитель отримує гарантований заробіток та учня, з яким вже налагоджено контакт та опрацьовано програму навчання, а батьки можуть розраховувати на знижку та бути впевненими у професіоналізмі та пунктуальності педагога.

Розібратися, який саме вам потрібен онлайн репетитор з геометрії чи алгебри – це перший етап підбору педагога, після якого можна переходити на спеціалізований сайт та аналізувати кандидатів.

Мінімум зусиль та часу на пошук репетитора

Для налагодження зв'язку між батьками та вчителями математики створено профільні ресурси, які відрізняються між собою за зручністю використання, базою репетиторів та кількістю відомостей, що надаються користувачам. GIOS – функціональний сервіс, що дає можливість батькам шукати педагогів без особливих зусиль. В розпорядженні відвідувачів ресурсу є персоналізовані фільтри підбору за параметрами, які спрощують пошук, а також детальні описи та відгуки про кандидатів. Все, що потрібно для успішного відсіювання варіантів – вказати ключові вимоги, вивчити варіанти та, визначившись із вибором, записатися на заняття.

Важливим плюсом є наявність фото, тому можна відразу зрозуміти, хто займатиметься з дитиною, та відхилити непідходящі кандидатури. Безумовно, фотографія повною мірою не передає характеру людини, і тим більше не розкриває професійні якості педагога. Тому іноді слід детальніше поспілкуватися з учителем (навіть, якщо особливого враження візуально він справив) перед прийняттям остаточного рішення, якщо за іншими критеріями він вас влаштовує.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також