Яким чином вивести криптовалюту на банківську карту?

446 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

На сьогоднішній день, криптовалюта набирає популярність. Являється чудовим способом інвестувати та отримувати дохід. Та коли настає момент зробити обмін Тether erc20 на Монобанк це може викликати певні питання. Де саме це зробити, щоб отримати максимальну вигоду та невелику комісію. До того ж, сервіс працює цілодобово, тому провести необхідні транзакції можна коли завгодно, не орієнтуючись на конкретний графік.

Але варто зауважити, що крім сервісу https://letspay.me/ua/change/usdt/mono_uah, можна розглянути деякі інші варіанти. Проте, щоб не вирішили вибрати, потрібно звернути увагу на деякі фактори. І це навіть не можливість отримати вигоду. Найбільш важливим являється те, щоб той сервіс, який вибрали, міг гарантувати надійність та був перевіреним. Тільки тоді, користувач може не хвилюватися за майбутній переказ.

У таких випадках, саме вибір на користь онлайн-обмінників являється найбільш вірним. Бо тут все максимально просто у використанні. Можливість, що користувача збираються обманути являється набагато нижчою.

Обмінникам надають перевагу велика кількість користувачів, завдяки їх зручності та простоті.

 Які ще є способи здійснити вивід на карту?

 Серед інших варіантів вивести віртуальні монети, являється можливість скористатися біржами. Вони також мають певні переваги, оскільки дозволяють не просто вивести гроші, але і здійснювати торгівлю криптою. Про переваги таких бірж можна сказати наступне:

- Для людини, яка непогано розбирається у цьому, це є можливістю збільшити капітал. Проте у цьому може полягати і недолік біржі, бо ті, хто не має достатніх знань, можуть легко втратити гроші;
 

- Бажаючим обміняти криптовалюту є сенс задуматися над тим, щоб почати використовувати платіжні системи. Серед них особливо популярними являються Payeer, PayPal та інші подібні варіанти. Тут можна не тільки обміняти кошти, але переводити їх на карти банку. Деякі з них навіть готові запропонувати випустити власну карту, яка дозволить здійснювати переказ за більш вигідними умовами;
 

- Ще є варіант обміну прямо між користувачами. І це рішення також популярне. Головна перевага подібного рішення полягає у тому, що тут немає посередників, от же вигоду можна отримати максимальну. До того ж завжди можна знайти саме таку заявку, яка влаштує, але це не просто. Може зайняти велику кількість часу;
 

- Також у користувача є можливість скористатися спеціальними банкоматами, які так і називаються криптомати. Вони дозволяють перевести криптовалюту у готівку. Але це не найкраще рішення, оскільки такі банкомати є тільки у великих містах і не завжди.

Вибирайте варіант, який подобається найбільше. У клієнтів завжди буде змога скористатися сервісом Let’s Pay.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також