Якимець пропонує збудувати нову дорогу — вздовж залізниці

2118 0

Ми у соцмережах:

Якимець пропонує збудувати нову дорогу — вздовж залізниці

Рівнянин Дмитро Якимець запропонував ідею, як розвантажити дороги Рівного від транспорту, якого щороку стає все більше.

Дмитро Якимець пропонує збудувати дорогу, яка з'єднає Басів Кут  із залізничним вокзалом — напряму:

“Будівництво такої дороги може відчутно розвантажити транспортну мережу міста. Особливо вулиці Бандери, Чорновола та Соборну, які сьогодні задихаються від надмірного автотрафіку. Від вулиці Басівкутської вздовж колії можна буде напряму потрапити на вул. Бандери в районі заправки WOG, далі через Здолбунівську - до переїзду і до залізничного вокзалу, з виїздом на проспект Миру та вулицю Князя Володимира. Для того, щоб здійснити цей проект, треба: дійти згоди з ринком Дикого, щодо вулиці Здолбунівська; домовитися із одним приватним домоволодінням біля колишнього переїзду; знайти спільну мову із користувачами земельної ділянки навпроти нового ТЦ "Партизан". Місту це все під силу, включно із допомогою державних інфраструктурних програм”.

Вочевидь, йдеться про дорогу на вулиці Золбунівській біля ринку, яку збудував покійний власник ринку Ярослав Дикий за власні кошти. Ця дорога, яка з'єднує вулиці С.Бандери та Театральну, зараз використовується для підвезення товару на ринок, і іншому транспорту там проїхати надто проблематично.

Тим часом рівняни, коментуючи допис п.Якимця у Фейсбуку, пропонуються й інші варіанти. Зокрема, рівнянин Олександр Синяков написав: “Є простіший і дешевший варіант - використовувати дитячу залізницю! Тільки рейки до вокзалу докласти і поїзд пристойний, типу трамвая, реально може розвантажити центр!”.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також