Якісні дороги, чисті водойми та доступна медицина: - Юрій Вознюк назвав основні цілі виборчої програми

980 0

Ми у соцмережах:

Якісні дороги, чисті водойми та доступна медицина: - Юрій Вознюк назвав основні цілі виборчої програми

У Рівному мають бути безпечні та якісні дороги, чисті водойми, набережні, доступні тарифи та медицина. Про це заявив нардеп VII-VIII скликань, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій ВОЗНЮК.

- Якісні дороги – це не лише безпека мешканців міста, а й запорука економічного розвитку. Безперечно, це не просте завдання. Але я вірю, ми зробимо нове асфальтове покриття, безпечні розв'язки та пішохідні переходи, дорожні знаки та світлофори, - каже Юрій Вознюк.

Окрім цього Юрій Вознюк наголошує, що у Рівному Басів кут та набережна р. Усті мають стати чистими та улюбленими місцями відпочинку рівнян.

Ще одним із головних завдань, яке потребує вирішення є ремонт та покращення медичних закладів, а також перегляд тарифів на опалення.

- Пацієнт, який потрапляє до лікарні має почувати себе, як удома. Лікарняні стіни мають не відлякувати, а допомагати одужувати. Просторі палати, зручні ліжка, наявність комфорту у медзакладах- це те, що здатна зробити міська влада. – додає Юрій Вознюк. Водночас, необхідно переглянути і тарифи на опалення. У кожного міста різні тарифи на комунальні послуги, які залежать від різних факторів, включаючи стан інфраструктури, щільності населення і його розташування. Наразі Рівне у рейтингу найдорожчих міст за вартістю комуналки. І зменшення цього показника має стати одним із ключових факторів для міської влади.

Водночас, за словами кандидата на посаду міського голови Юрія Вознюка серед важливих проблем міста є впорядкування збору сміття, ремонт тротуарів, будівництво нових дитячих садків, поліпшення громадського транспорту.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також