Якщо одні старателі втікали від поліцейських, то інші - відібрали у них свої знаряддя праці

2018 0

Ми у соцмережах:

Якщо одні старателі втікали від поліцейських, то інші - відібрали у них свої знаряддя праці

Минулої доби правоохоронці зареєстрували кримінальні правопорушення у Березнівському, Сарненському та Дубровицькому районах.

Учора, 16 серпня, близько 15 години до поліції надійшло повідомлення, що на території Бобрівського лісництва група невідомих осіб незаконно видобуває бурштин.
На місце події прибула слідчо-оперативна група, четверо поліцейських із приданих сил та два працівника лісової охорони. Вони виявили свіжі сліди гідророзмиву ґрунту, три пожежні рукави, підсак, лопату, а поруч – близько 30 осіб у балаклавах. Під час документування правопорушення, невідомі перешкоджали виїзду з місця події службовому автомобілю, чинили опір, не реагували на законні вимоги працівників поліції, при цьому забрали два пожежні шланги, лопату, сачок та залишили місце події.
За фактами порушення правил охорони або використання надр. опору працівникам правоохоронного органу та втручання в діяльність працівника правоохоронного органу відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 
 
Крім того, вчора близько 14:30 під час відпрацювання група реагування патрульної поліції Сарненського відділу спільно із працівниками управління захисту економіки в урочищі Асфальтне селища Клесів виявили групу невідомих в кількості близько 15 осіб, які видобували бурштин. Помітивши службові автомобілі, невідомі втекли в різних напрямках. З місця події вилучено мотопомпу та два пожежних шланги.
 
Також мотопомпу кустарного виробництва з обладнанням для незаконного видобутку бурштину та автомобіль «ЛУАЗ» виявили працівники групи реагування патрульної поліції у лісовому масиві поблизу села Крупове Дубровицього району.
 
За обома фактами триває досудове розслідування.

  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також