Якщо треба торгувати: скільки й на якому ринку Рівного є вільних місць

1150 0

Ми у соцмережах:

Якщо треба торгувати: скільки й на якому ринку Рівного є вільних місць

На рівненських ринках є понад 800 вільних місць для торгівлі. Такі дані Суспільне отримало у міськраді. Інформація стосується дев’яти офіційно зареєстрованих ринків, більшість із яких – продуктові.

Центральний ринок на вулиці Сагайдачного
Центральний ринок має 165 вільних місць. Серед них 25 – відкриті лотки-прилавки для продажу непродовольчих товарів. На 140 можна продавати продукти: 90 – на другому поверсі критого ринку, 20 – на першому поверсі і 30 – на відкритих майданчиках базару.

Нагадаємо, у Рівному продовжується конфліктна ситуація між торговцями, які продавали товар на прилеглих до ринку вулицях та мером. Люди неодноразово звертались до міського голови з вимогою дозволити їм відновити торгівлю на так званому "ярмарку", очільник міста посилався на постанову Кабміну, яка не дозволяє це зробити. Можливо, це питання розглянуть на комісії цього тижня.

Міський голова вважає, що заходити на територію ринку торговці з "ярмарку" не хочуть, адже продажі на прохідній вулиці – значно кращі з точки зору кількості покупців.

"Торговий центр - Д"
На "Ринку Дикого" вказано 150 вільних місць. Третина з них – це кіоски й контейнери, також є сотня місць під встановлення лотків-прилавків. Усі місця вказані як такі, де можна реалізувати, в тому числі, й непродовольчі товари.

Кіоски й контейнери знаходяться у власності ринку.

Ринок "Андріївський"
На базарі біля автовокзалу вільними вказано 70 місць. 10 – це кіоски для продажу переважно непродовольчих товарів і 60 – це місця для торгівлі сільськогосподарською продукцією.

Ринок на Млинівській
На Млинівській, 36 діяльність проводить ТзОВ «Рівненський ринок». У довідці вказано про вільних 200 місць. Єдине – торгують там продовольчими і непродовольчими товарами просто із автомобілів.

"Речовий ринок"
Ринок на Замковій, де можна купити одяг або ж необхідні для господарства чи ремонту речі, має наразі 200 вільних кіосків/контейнерів. Усі вони – у власності ринку.

Ситуація з "Речовим ринком" дещо відрізняється від інших. У березні там почали розбирати частину торгових кіосків зі сторони "Авангарду", частину підприємців, які там працювали, переселили в інші торгові ряди.

У перспективі замість ринку має з'явитись 16-поверховий культурно-просвітницький центр князів Острозьких, п'ять житлових будинків з комерційними площами та пішохідна зона. Ринок на проспекті Князя Романа
Там свою діяльність проводить ТзОВ "Фірма АВМ "Віва УМ". Вільними там вказано 28 місць. 20 – відведені під торгівлю сільськогосподарською продукцією. І по 4 – це контейнери/кіоски для торгівлі продовольчими й непродовольчими товарами.

Ринок "Сагайдачний"
На цьому ринку, що розташований на однойменній вулиці, вказано два десятка вільних місць і усі вони – виключно під торгівлю сільськогосподарською продукцією на відкритих лотках-прилавках.

Ринок "Ювілейний"
На базарі на вулиці Макарова діяльність здійснює приватний підприємець. У довідці вказано, що там є 14 вільних місць. По 6 – це контейнери/кіоски під торгівлю продовольчими і непродовольчими товарами. І 2 відкритих лотка/прилавка під торгівлю с/г продукцією.

"Ринок Володимирський"
"Ринок Володимирський" розташований на Ювілейній,8 поблизу стадіону "Хімік" зі кількасот метрів від ринку "Ювілейний". На ньому є 27 вільних місць: по одному – кіоски/контейнери для торгівлі прод і не продтоварами і 25 – відкриті лотки-прилавки для торгівлі городиною.

Рівне Суспільне.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також