Якщо ви метеозалежні

632 0

Ми у соцмережах:

Якщо ви метеозалежні

Початок літа не радує гарною погодою. Різкі перепади температури, затяжні дощі та інші погодні примхи особливо негативно впливають на самопочуття метеозалежних людей. Як зазначають фахівці, на сьогодні існує тільки симптоматичне лікування метеозалежності. Однак людина може допомогти собі й сама.

Якщо перепади погоди викликали головний біль, слід прийняти спазмолітики. При виникненні болю в суглобах потрібно застосовувати звичне лікування. Також медики рекомендують якомога рідше виходити з дому метеочутливим людям, щоб не наражатися на небезпеку. У найважчі дні не можна перевантажувати нервову систему негативною інформацією.

Фахівці зазначають, що виявити найбільш метеочутливих людей неможливо. Однак люди похилого віку набагато гірше переносять перепади погоди порівняно з представниками інших вікових категорій. Найкраще з примхами погоди справляється організм дитини. Це пояснюється розвиненими адаптивними здібностями дітей.

Також медики додають, що болі, пов'язані з метеочутливістю, важко відрізнити від болю, викликаного хронічними захворюваннями. Саме з цієї причини важливо вчасно звернутися до лікаря.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також