Якщо власники не приберуть незаконні споруди у Костополі, їх демонтують примусово

230 0

Ми у соцмережах:

Якщо власники не приберуть незаконні споруди у Костополі, їх демонтують примусово

Виконавчий комітет Костопільської міської ради вирішив демонтувати самовільно встановлені тимчасові споруди на вулицях Новій та Руданського, а саме, альтанку біля «Готеліка» та вагончик біля «Кристалу». Демонтаж проведуть до 20 вересня.

Невдовзі після того, як комісія щодо звільнення території громади від незаконно встановлених тимчасових споруд зобов’язала їхніх власників провести демонтаж, власник двох мобільних кав’ярень Barkas добровільно виконав припис.

Власники двох інших споруд це рішення проігнорували. Відтак виконком рекомендував підприємцям протягом 10 календарних днів самостійно прибрати незаконні споруди та впорядкувати звільнену територію. Якщо вони не виконають це рішення, демонтаж альтанки на вулиці Новій та вагончика на Руданського до 20 вересня проведе комунальне підприємство «Костопількомунсервіс».

 - Усе демонтоване майно буде вивезене, описане і зберігатиметься протягом місяця. Після відшкодування витрат на демонтаж, вивезення та зберігання майно повернуть власнику. Якщо він відмовиться від нього й не компенсує витрати, майно утилізують, - повідомляє Костопільська міська рада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також