Ялинку в Рівному цьогоріч встановлювати не будуть – Шакирзян

1692 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Виконуючий обов’язки міського голови заявив, що в умовах війни у Рівному ялинку ставити не будуть.

 За словами секретаря ради, на майдані Незалежності чи не щодня прощаються з загиблими. Через це там не може бути будь-яких гучних гулянь.

Встановлювати міську ялинку цього року в Рівному не будуть. На моє тверде переконання, поринати в якісь гучні святкування, коли в країні йде війна, щодня гинуть люди, наші герої, ми просто не маємо права. Розглядались різні варіанти, яким чином нам підійти до відзначення Різдвяних і Новорічних свят, але, порадившись з волонтерами, з нашими військовими, з членами родин загиблих захисників - я ще більше утвердився в тому, що ми маємо утриматися цього року від гучних святкувань”, - заявив Віктор Шакирзян.

Комунальні служби міста були готові до встановлення штучної ялинки, яку місто придбало кілька років тому. Це не вимагало б великих затрат, адже встановлення планувалось здійснити силами комунальних підприємств міста.

Попередньо, встановити її планували у парку ім. Тараса Шевченка. Але, як розповідає виконуючий обов’язки міського голови Рівного, вирішили від цієї ідеї відмовитись. Так само буде обмежено розважальні заходи, єдиний виняток, який може бути - це виступи, під час яких виконуватимуться колядки та щедрівки. Крім того, всі ці заходи мають мати винятково волонтерське спрямування, якщо ми говоримо про погодження на проведення якихось Новорічних ярмарків, таке погодження буде дано тільки в разі, якщо кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних сил України.

 

Переконаний, влаштовувати святкування в такий час - неправильно насамперед по відношенню до наших хлопців, які зараз боронять нашу країну на лінії фронту, неправильно по відношенню до тих, хто зараз знаходиться на лікуванні після поранення, неправильно по відношенню до тих рівнян, які втратили у цій війні своїх рідних і близьких. Кошти краще спрямувати на підтримку наших Збройних сил. А святкувати будемо тоді, коли буде Перемога і наші воїни повернуться додому до своїх родин. Ось тоді, буде слушний час для святкування”, - заявив Віктор Шакирзян.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також