Ямковий ремонт на Костопільщині: після дощу на автодорозі знову ями

154 0

Ми у соцмережах:

Ямковий ремонт на Костопільщині: після дощу на автодорозі знову ями

Нещодавно у Великій Любаші проводили ямковий ремонт. Після рясних дощів на автошляху знову утворилися ями. Жителі громади обурені та називають це марнотратсвом, хоча насправді ці роботи поки ніхто не оплачував.

Костопільська міська рада пояснила:  

Балансоутримувач дороги Т-18-27 – Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Рівненській області Щоб дорога перебувала у належному стані, служба наймає підрядника, а той проводить роботи. Виконавці отримують гроші лише після завершення ремонту. До прикладу, ямковий ремонт такого типу приймають через два тижні, аби належно оцінити його якість. Станом на сьогодні балансоутримувач, Рівненська обласна державна адміністрація чи міська рада жодних актів не підписували та не оплачували робіт. Додамо, що із бюджету громади ці роботи взагалі не фінансуються.

Можливі два варіанти розвитку подій: із підрядником розірвуть договір і шукатимуть нового;  підрядник переробить і тільки після цього отримає кошти.

- Особисто стежу за ситуацією. Будь-які роботи в громаді повинні бути виконані якісно, - заявив в.о. міського голови Костополя Давид Дідух.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також