Янукович дозволив керувати

1730 0

Ми у соцмережах:

Янукович дозволив керувати

Президент України призначив нових голів трьох райдержадміністрацій на Рівненщині. Радивилівською керуватиме Анатолій Грисюк, який до цього часу 17 років керував підприємством "Радивилівмолоко".

Президент України призначив нових голів трьох райдержадміністрацій на Рівненщині. Радивилівською керуватиме Анатолій Грисюк, який до цього часу 17 років керував підприємством "Радивилівмолоко". Головою Корецької райдержадміністрації став Михайло Волинець, який понад десять років очолював управління, а згодом відділ у справах сім'ї та молоді Рівненської ОДА. На Рокитнівщині головуватиме Віктор Рудницький, який під час президентства Кучми вже керував районом, однак отримав великі проблеми після "помаранчевої революції", приміром, проти нього було порушено кримінальні справи із звинуваченнями, зокрема, у незаконному зберіганні зброї, зловживанні посадою, службовому підробленні, порушенні законодавства про бюджетну систему України і втручанні у виборчий процес. Були претензії і до діяльності сільгосппідприємства "Абердин", засновником якого він був.

Коментарі

Анатолій Грисюк, голова Радивилівської райдержадміністрації: — Зараз входжу у курс справ, тому про конкретні кроки на посаді голови поки що рано говорити. Головне, щоб район нормально жив і працював, щоб була хороша команда. Михайло Волинець, голова Корецької райдержадміністрації: — Район є дотаційним, тому найголовніше завдання — збільшення доходів у бюджет. Збираюся зустрітись з представниками усіх підприємств, зареєстрованих на Кореччині, щоб почути про їхні перспективи, можливо, десь потрібна допомога від влади. Також займатимемося реформуванням закладів у сфері охорони здоров'я та освіти. Кадрові зміни не проводитиму, доки не побачу, як людина працює на свої посаді. Взагалі, за своє життя я звільнив лише одного працівника, всі інші йшли або на підвищення, або на іншу роботу. Віктор Рудницький, голова Рокитнівської райдержадміністрації: — В першу чергу займуся економікою, щоб в районі створювались нові підприємства. Торфу в нас багато, деревини. Працюватиму над наповненням бюджету, дорогами, соціальною сферою. В нас специфічне сільське господарство, землі не осушуються, болота, тому треба і в цьому напрямку працювати. Кадрові зміни, безперечно, також будуть. Що стосується кримінальних справ, то усі справи були політично вмотивовані, і зараз вони закриті. А підприємства "Абердин" вже нема — його знищили, поки керували "помаранчеві". До речі, так і немає інформації про подальшу долю попередників призначених Президентом голів райдержадміністрацій — ні про Олега Бернацького, ні про Бориса Дицяка. І лише колишньому голові Рокитнівської РДА Івану Власику нібито запропонували очолити обласне управління у справах молоді та спорту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також