Ярмарку в центрі Рівного — остаточно кінець?

4133 0

Ми у соцмережах:

Ярмарку в центрі Рівного — остаточно кінець?

Схоже, торговцям, що стояли навколо головного базару міста, таки доведеться шукати собі нові місця. Якщо раніше мова йшла лише про ятки на вулиці Шевченка, яким давали строк до 1 червня, то тепер уже заговорили й про звільнення від торгівлі і на сусідніх вулицях — Гетьмана Полуботка та Пересопницькій (аж до торгового ряду, де торгують квітами). Причиною змін називають недотримання норм пожежної безпеки. Щоб більше не траплялося великих загорянь з нещасними випадками. Цього тижня проблему обговорили під час засідання міської комісії ТЕБ та НС.

Дмитро Мельник, начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Рівненського районного управління ГУ ДСНС Рівненщини:

Як пояснюють чиновники, після неодноразових звернень поліції вирішили навести лад на під’їзних шляхах до ринку. Тому хочуть розробити належну організацію дорожнього руху на проблемній ділянці — з цією метою і буде припинена робота ярмарку.

Окрім того, буде розроблено схему організації дорожнього руху на вулицях Гетьмана Полуботка (від Гетьмана Мазепи до Соборної), Пересопницькій (від Полуботка до перехрестя вулиць Шевченка-Базарної), на самих Базарній і Шевченка (від Сагайдачного до Пересопницької). Передбачать також місця для паркування. А незаконно встановлені споруди на території ринку — демонтують.

Олена РАКС.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також