Юнаки «Динамо» розгромили «Верес»

604 0

Ми у соцмережах:

Юнаки «Динамо» розгромили «Верес»

Юнацька команда народного клубу Верес вдруге в сезоні пропустила п'ять м'ячів в одному матчі і поступилася столичному Динамо. Верес U19 - Динамо U19 - 1:5 (0:2)

У матчі першого кола чемпіонату у Києві команди зіграли унічию - 1:1. За Верес забивав Дмитро Годя. За Динамо - Тарас Михавко. Однак, сьогодні у Рівному боротьби у матчі суперників не вийшло. Принаймні, за рахунком на табло, поідомляє інформаційна служба Вереса.

Один з лідерів червоно-чорних, Дмитро Годя, пропускав поєдинок через перебір карток. До того ж, значна кількість рівнян після вояжу до Полтави перехворіла на застуду.

Гості вийшли вперед на екватор. першого тайму. Олексій Гусєв після атаки правим краєм завдав діагонального удару з правого кута штрафного майданчика. Михайло Кулик відбив слизький від проливного дощу м'яч перед собою, а Матвій Пономаренко виграв боротьбу за підбір у Олександра Савчука.

За десять хвилин динамівці подвоїли перевагу. Давид Білий обробив передачу зі своєї половини поля, розібрався з Михайлом Протасевичем і неймовірним ударом у дальній кут не залишив шансів Михайлу Кулику.

По перерві Верес спробував швидко повернутися в гру. Рівняни великі сили кинули в атаку, але натомість пропустили ще. Упродовж трьох хвилин спершу Матвій Пономаренко несподівано для всіх зумів пробити з розвороту. А згодом Андрій Маткевич ударом з сімнадцяти метрів завершив контратаку після невдалої поперечної передачі Дмитра Шуха.

П'ятий м'яч після удару Віталія Лобка і сейву Павла Стефанюка після добивання забив Давид Білий.

А гол престижу за Верес провів Денис Шворак. Рівняни програли вперше у новому році. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також