Юнаки «Вереса» і «Динамо»: ніхто нікого не здолав

297 0

Ми у соцмережах:

усі фото - ФК Динамо

Сьогодні, 8-го серпня, команда «Динамо» U19 провела матч 2 туру першості України серед юнацьких команд. Підопічні Ігоря Костюка зустрілися із рівненським «Вересом». Цей матч проходив на полі НТБ «Верес».

Динамівці впевнено розпочали матч та з перших хвилин почали використовувати пресинг. У результаті вже на 13-й хвилині вони повели у рахунку. Лобко поборовся за м’яч та вивів на ударну позицію Кремчаніна, той увійшов до штрафного майданчика та потужним ударом спрямував м’яч у сітку – 1:0. Надалі  команда продовжувала володіти ініціативою та створювати напругу біля чужих воріт. Але захисники та воротар «Вереса» діяли надійно та зуміли нейтралізувати загрозу. Попри усі спроби киян, до свистка на перерву глядачі голів більше не побачили. 

 

У другому таймі близьким до того, щоб подвоїти перевагу своєї команди, був Балаба, який завдавав чудового удару зі штрафного, призначеного у метрах 22 від воріт, але м’яч пролетів трохи вище воріт. Господарі ж намагалися загрожувати воротам Суркіса, в основному, після стандартних положень, зокрема, кутових. Одного разу гравці «Вереса» виконали одразу два кутових поспіль, але в першому випадку м’яч вибили захисники, а у другому – надійно зіграв воротар Суркіс.

А ось рівняни своїм моментом розпорядилися максимально ефективно. Партнери чудовим пасом вивели на ударну позицію Волчкова, і той майстерно реалізував вихід сам на сам із динамівським воротарем, зрівнявши рахунок – 1:1.

Наприкінці поєдинку «Верес» залишився у меншості, коли червону картку за фол проти Осипенка отримав воротар Кулик та був вилучений з поля. Але до фінального свистка реалізувати чисельну перевагу гостям не вдалося. Хоча для цього була чудова нагода, коли прямим ударом зі штрафного, призначеного метрах у 20 від воріт Осипенко влучив у стійку.

ДИНАМО


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також