Юнаки «Вереса» та «Інгульця» гратимуть у Млинові

590 0

Ми у соцмережах:

Юнаки «Вереса»  та «Інгульця» гратимуть у Млинові

Юнацькі команди Вереса та Інгульця зіграють там 3-го червня.

Цей поєдинок відбудеться на стадіоні Колос у Млинові і розпочнеться о 13:00. Пряма трансляція - на Veres TV.

Арбітр: Владислав Грицай (Київська область). Асистенти: Роман Мосійчук (Житомир), Павло Кравчук (Львів). Четвертий арбітр: Максим Фірсов (Рівне). Спостерігач арбітражу: Сергій Цимбал (Житомир).

У турнірній таблиці юнацького чемпіонату VBET-ліги Верес та Інгулець розділяють 17 очок. Рівняни - одинадцяті (33 очки), петровці - п'ятнадцяті (16 очок). У першому колі чемпіонату U19 Верес обіграв Інгулець в гостях - 1:0.

Нагадаємо, головні команди Вереса та Інгульця зіграють на рівненському Авангарді у неділю, 4-го червня. Початок о 15:00.

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт розповів про підготовку команди до вирішального матчу сезону з "Інгульцем".

-  Як ви реагуєте на чутки, що в клубі може з'явитися новий тренер? Це інформаційна атака перед важливим матчем, елемент тиску? Як ви це сприймаєте?

- Футболісти читають інтернет, вони в курсі всіх останніх новин і чуток. Звісно, у них виникають певні запитання, і це нормально. Але я сказав їм не відволікатися, а максимально зосередилися на підготовці до гри з "Інгульцем", яка матиме величезне турнірне значення для всіх нас. Радує, що хлопці поставилися до моїх прохань із розумінням, віддаються на тренуваннях повністю, байдужих немає. Вони - професіонали. Найважливіше - це виграти заключний матч сезону. Все інше - потім. Пролунає останній фінальний свисток, тоді й визначимо з президентом клубу: як і в якому напрямку рухатися. Поки-що всі думки - про "Інгулець".

- Чи всі гравці готуються до цього матчу?

- На щастя, всі в строю. Можемо розраховувати на всіх виконавців. Лазарет - порожній, немає й дискваліфікованих. Настрій - бойовий, ставлення - професіональне. До хлопців - жодних зауважень.

- Чим ближче фініш сезону - тим більше говорять про арбітрів. Чи не хвилює вас фактор суддівства в матчі з "Інгульцем"?

- Згадайте матч першого кола, який пройшов у Петровому. Тоді суддя Кривушкін буквально змусив нас виходити на непридатний для гри газон, а потім ще й знущався, почавши свистіти лише в один бік. Звісно, не на користь "Вереса".

Я переглядав останні матчі "Інгульця". Кваліфікована команда, кваліфікований тренер, грають у цікавий футбол. Але дуже багато суддівських помилок на користь петрівців, що дозволило їм набрати певну кількість очок.

Погоджуюсь, нас чекає матч з непростим суперником. Але я сподіваюся, що все вирішиться виключно на футбольному полі, в чесній спортивній боротьбі. І що жоден суддя не завадить справедливо визначити, яка команда гратиме в перехідних матчах, а яка залишиться в УПЛ напряму.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також