Юнаки «Вереса» у Рівному знову зазнали поразки

655 0

Ми у соцмережах:

Юнаки «Вереса» у Рівному знову зазнали поразки

Юнацька команда рівненського Вереса зазнала поразки у домашньому матчі другого туру чемпіонату Української Прем'єр-ліги U19 проти донецького Шахтаря.

Рівняни, яки ще не перемагали у цьому сезоні, вже на п'ятій хвилині зустрічі не реалізували одразу дві нагоди відкрити рахунок у цьому матчі, а заодно - і на новому полі тренувальної бази, це розпочали нинішній чемпіонат червоно-чорні.

Дмитро Годя виконав штрафний від центральної ліній, Михайло Протасевич виграв другий поверх і виконав скидку вздовж лінії воріт на Ігоря Вороб'яка! На жаль, той махнув ногою повз м'яч!

Практично одразу Дмитро Шух виграв підбір і класно пробив з-за меж штрафного майданчика - над поперечиною.

Згодом гості могли лишитися у меншості, але арбітр пожалів Богдана Трифаненка, який у підкаті прямою ногою ледве не відірвав ногу Дмитру Годі.

Шахтар адаптувався до гри ближче до середини тайму. Гості до цього часу повністю перехопили ігрову ініціативу. А перед самою перервою - забили.

Ігор Ромасюк втратив свого гравця на лівому фланзі, а Антон Даценко не зумів заблокувати удар Дениса Сметани, який отримав м'яа на куті воротарського майданчика і пробив повз воротаря.

На старті другого тайму помилився Ростислав Баран. Він не зумів прибокати м'яа після передачі від Михайла Кулика і дозволив Денису Сметані реалізувати вихід сам на сам із голкіпером Вереса - 0:2.

Третій гол гості забили наприкінці гри - дальнім і дуже точним ударом відзначився Василь Бундаш - 0:3.

Команда Олега Шандрука поступається і знову не забиває вдома. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також