Юні радіоаматори з Рівного отримали можливість творити власну хвилю

449 0

Ми у соцмережах:

Юні радіоаматори з Рівного отримали можливість творити власну хвилю

У Рівному - новий етап в розвитку технічних та комунікативних навичок серед молоді.

Юні науковці, які навчаються в гуртку «Радіозв’язок» Рівненської Малої академії наук учнівської молоді, отримали дозвіл на експлуатацію власної аматорської радіостанції. А це, стверджують в МАНУМ, відкриває безмежні можливості для вивчення та впровадження радіотехнічних знань.

Привітати та відзначити юних радіоаматорів завітав заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський.

- Це величезний крок радіоаматорства на Рівненщині. Тепер молодь має можливість не лише поглибити свої знання з радіотехніки, а й здійснювати ефірні трансляції та спілкуватися з іншими радіоаматорами. Дозвіл на використання аматорської радіостанції сприятиме розвитку технічних та комунікативних навичок серед молоді. Це також відкриває нові можливості для саморозвитку, експериментів та знайомства із захопливим світом радіотехніки. Пишаємося нашими юними науковцями! - зазначив Олексій Бучинський.

Позивні сигнали, надані кожній аматорській радіостанції, стають своєрідним "ім'ям" у світі радіоаматорів. Вони дозволяють іншим радіолюбителям легко визначати та звертатися до конкретної станції під час взаємодії. Такий підхід забезпечує унікальність та ідентифікацію кожної аматорської радіостанції.

Молоді рівненські науковці вже планують свої перші ефірні трансляції та взаємодії. Проєкти передбачають організацію змагань, обмін досвідом та взаємодопому у вивченні нових технологій, повідомляє Рівненська обласна рада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також