Юні рівняни стали зірками програми «Світське життя»

3498 0

Ми у соцмережах:

Юні рівняни стали зірками програми «Світське життя»

Вихованці Театру Мод компанії ARTMODELS стали зірками «Світського життя з Катериною Осадчою».

Три десятки юних артистів виступили на ювілейному концерті, який організував телеканал «1+1» до грандіозного ювілею відомої програми.

Діти ARTMODELS виконали номер жестовою мовою відтворюючи текст пісні «Там, де ми є» українського рок-гурту «АНТИТІЛА». Таке запрошення надійшло до них від директора групи Сергія Вусика, і хоч на підготовку цього номеру лишалось кілька днів - рівняни погодились на авантюру.

«Такі запрошення завше відбуваються у розпал підготовки чи втілення творчих проектів ARTMODELS. Так було восени минулого року, коли нас кликали виступити у заключному концерті туру “HELLO” гурту АНТИТІЛА у Палаці Спорту, а ми готувалися до ювілеи?ного сезону Першоі? у Рівному модноі? подіі? FASHION TIME, що мала відбутися за два дні. Так сталося і цього разу, коли ми перебували у чотириденному марафоні зи?омок в рамках завершення сезону у Театрі Моди. Дякуємо нашим улюбленим музикантам за довіру. До ювілеи?ного концерту програми «Світське життя» нам необхідно було вивчити жестовою мовою нову пісню АНТИТІЛ. Часу - менше тижня, запалу і бажання втілити задум режисерів - певно, на цілии? рік», - розповідає засновниця компанії ARTMODELS, режисерка Оксана Ігас.

Локацію обрали серед природи - в Києві у Ботанічному саду ім.Гришка. Зйомки концерту відбувались у записі ще місяць тому, але артисти до цього дня тримали інтригу. А презентували телевізійну версію на головному каналі країни у День Незалежності 24 серпня.

Діти виступали перед зірковою публікою, яка їх і підтримувала. Компліменти та оплески лунали для рівнян від зірок шоу-бізнесу таких як Ольга Цибульська, Тіна Кароль, Ольга Сумська, Влад Яма та інші.

А ще за сценою тримали кулачки батьки артистів, які також були поряд і допомагали в підготовці разом з командою перукарів та гримерів. Приємним бонусом для всіх була фотосесія із зірковими гостями. На пам’ять лишились знімки з Монатіком і Вірою Брєжнєвою, Андре Таном, Тіною Кароль, учасниками MOZGI та багатьма іншими. Ну і звісно рівняни презентували та особисто вручили подарунок для Катерини Осадчої і улюбленого гурту «АНТИТІЛА».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також