Юний рівнянин здобув «срібло» у Міжнародному конкурсі

663 0

Ми у соцмережах:

Юний рівнянин здобув «срібло» у Міжнародному конкурсі

Дванадцятирічний Андрій Глодя з Рівного отримав диплом Міністерства закордонних справ Польщі за друге місце в конкурсі «Моя найцікавіша зустріч з Польщею online» у рамках акції «Poland at your home/Польща в твоєму домі».

Конкурсна робота Андрія – презентація на тему «Про польсько-більшовицьку війну і героя Альфреда Келле» була присвячена подіям, які 100 років тому відбувалися також і на території сучасної Рівненщини.

Усього до участі в конкурсі зголосилися представники 32 країн світу, які подали на розгляд журі у Варшаві 172 праці. У своїй віковій групі  (категорія «ІСТОРІЯ», вікова група 7-13 років) рівнянин став єдиним представником України у цьому конкурсі.

Диплом та нагороди – подарунки, розвиваючі ігри про історію Польщі, книги, підручники з вивчення польської мови – Андрію вручила Віце-консул, керівник відділу співпраці з поляками в Україні Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку пані Тереза Хрущ (на знімку).

Акція «Poland at your home/Польща в твоєму домі» має на меті активну підтримку онлайн-освіти вдома і заохочення осіб польського походження до організації в її рамках зустрічей з Польщею і польською культурою на відстані. Міністерство закордонних справ Польщі запропоновано доступ до освітніх, культурних та історичних ресурсів онлайн, а також заохочення дітей та молоді до поглибленого користування цими матеріалами, передає Голос України. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також