Юридична допомога у Румунії

1200 0

Ми у соцмережах:

Юридична допомога у Румунії

Для бізнесу зараз досить складний час, який вимагає від підприємців терпіння, суттєвого вкладу в економіку. Саме тому держава намагається спростити систему оподаткування, заохочуючи бізнес відновлюватися та сплачувати податки, щоб підтримувати економіку. Але величезна кількість компаній з початком війни не готові відновлювати свою діяльність, через побоювання та можливі величезні втрати.

Кілька причин заснувати бізнес в Румунії

Румунія входить до Євросоюзу та має величезну кількість переваг. Це одна з найсильніших економік у південно-східній Європі, з найнижчим оподаткуванням бізнесу. Щоб працювати, доведеться сплачувати всього 1-3% на прибуток. Але це не єдина перевага відкриття бізнесу в Румунії. Тут створюються дуже вигідні умови для підприємців, а також вкладників, які стають учасниками відкритих акціонерних товариств.

Підприємці з України можуть перемістити свій бізнес до Румунії та отримати величезну кількість переваг. Найцікавіше, що це можна зробити, навіть не приїжджаючи до країни, а юридична допомога в Румунії реалізує потреби підприємця.

Як створити бізнес в Румунії без відвідування країни?

Це можна зробити, скориставшись послугами агентства Домінанта. Команда юристів чудово розуміється на законодавстві Румунії та допоможе з відкриттям банківського рахунку, а також реєстрації підприємства. Юристи Домінанта допоможуть з вирішенням величезної кількості проблем.

Спеціалізація команди Домінанта:

  • Це все, що стосується юриспруденції, зокрема тонкощі, пов'язані з придбанням житла за кордоном.
  • Юристи компанії допоможуть створити бізнес за найвигіднішою методикою для підприємця.
  • Компанія спеціалізується на складанні договорів та допоможе отримати усі дозвільні документи на тимчасове або постійне проживання.
  • Це юридична консультаціята супровід, які позбавлять від величезної кількості додаткових проблем. Спеціалісти працюють з дотриманням усіх законодавчих актів та юридичних документів. Усі послуги, що пропонують спеціалісти Домінанта, базуються на чесності та дотриманні правових норм.
  • Працюючи з Домінантою, підприємець зможе отримати вигідний бізнес за кордоном, який буде функціонувати на законних умовах.

Закони України та кожної з європейських країн, можуть суттєво відрізнятися. Щоб створити успішний бізнес та запобігти виникненню проблем, варто звертатись до компаній, що можуть гарантувати юридичний супровід та вирішення будь-яких питань, пов'язаних з правовими нормами. Бізнес - це постійне спілкування з податковими службами, а також перевіряючими організаціями. Тому компанія Домінанта допоможе зі складанням різних звітів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також