Юрій Вірт: "Недооцінки суперника у матчах плей-офф з нашого боку бути не може"!

1177 0

Ми у соцмережах:

Юрій Вірт:

У плей-офф за місце у Першій лізі "Верес" та "Черкащина" зіграють 16-го та 20-го серпня. Перша гра двоматчевого протистояння відбудеться у Млинові.

Головний тренер рівненського "Вереса" Юрій Вірт розповів інформаційній службі народного клубу про підготовку команди до матчів плей-офф із "Черкащиною":

- Ми вже вивчаємо суперника. "Черкащина" - дуже хороша команда. Навіть, не зважаючи на ті результати, які черкащани демонстрували влітку у чемпіонаті. Ми розуміємо, що "Черкащина" вже готувалася до матчів плей-офф. Тому, недооцінки суперника у матчах плей-офф з нашого боку бути не може. Вважаю, шанси суперників перед першою грою - 50/50.

У складі суперників є чимало хороших футболістів. Зокрема і ті, які раніше виступали за "Верес". Читали інтерв'ю головного тренера "Черкащини" Дениса Маринчука і знаємо, що перед його командою стоїть чітке завдання - залишитися в Першій лізі.

Ми ж маємо виконувати своє завдання. Тому вивчаємо сильні і слабкі сторони суперника. Вважаю, що несуттєво, де відбудеться перша гра протистояння. Ми починаємо вдома і, значить, гратимемо лише на перемогу. Зробимо усе можливе, аби здобути домашню перемогу і створити гандикап перед повторним матчем.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також