Юрій ВІРТ: "Ще є час для роботи над помилками"

827 0

Ми у соцмережах:

Юрій ВІРТ:

Головний тренер рівненського "Вереса" Юрій Вірт прокоментував гру команди у Тернополі та розповів про готовність команди до матчів плей-офф за право розпочати наступний сезон у Першій лізі чемпіонату України.

"Верес" поступився "Ниві" у Тернополі.Рівняни не зуміли реалізувати свої шанси. Натомість, господарі зуміли тричі вразити ворота спершу Вадима Ющишина, а потім і Богдана Когута. "Нива" - "Верес" - 3:0 (2:0). Голи рівняни пропускали на 37-й, 45-й та 76-й хвилинах матчу.

Юрій Вірт так прокоментував програш:

- Сьогодні ми провели хороший спаринг-матч. Отримали багато інформації за підсумком цієї гри. З перших хвилин проти "Ниви" вийшли ті футболісти, які мали обмаль ігрового часу у поєдинку проти "Шахтаря". Хотіли переглянути усіх сьогодні. Діями деяких футболістів я залишився незадоволений. Не було бажання і не було дисципліни у їхніх діях.

Сьогодні ми програли. Але краще програти - 0:3 і розуміти, де в нас є проблеми, аніж програти - 2:3 і вважати, що все добре. В нас є проблеми в грі. І ми продовжимо працювати, аби їх виправити. Ще є час для роботи над помилками.

Футболісти ще максимально не вийшли на пік функціональних можливостей. Не вийшли на свій оптимальний рівень. Але ми намагаємося підвести команду в оптимальних кондиціях саме на 15-те серпня. Зараз нам не вистачає свіжості і легкості в діях. Але це нормально. Команда не готується до спарингів, а працює під серйозним навантаженням. Цілеспрямовано до матчів із "Черкащиною" ми розпочнемо готуватися вже наступного тижня.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також