Юрій Вірт: «Це проміжний результат»

1016 0

Ми у соцмережах:

Юрій Вірт

Рівненський «Верес» у заключній грі осінньої частини чемпіонату першої ліги переміг у Млинові «Оболонь», яку тренують знані вітчизняні фахівці Павло Яковенко та Геннадій Литовченко. Долю зустрічі вирішив єдиний гол, який у другому таймі захисник киян забив у свої ворота. До слова, до цього під керівництвом Яковенка «Оболонь» виграла у шести матчах з восьми.

Завдяки перемозі над «Оболонню» на великі зимові канікули «Верес» пішов на другому місці. Причому за втраченими очками наш клуб є потенційним лідером, оскільки відстає від «Агробізнесу» на одне очко, але має на гру менше. У команди Юрія Вірта 9 перемог, 3 нічиї та 2 поразки. Колишній воротар «Шахтаря» вибудував міцний захист. У «Вереса» найменше у лізі пропущених — 8 голів у 14 іграх.

— На цей момент місце — що перше, що друге, третє, четверте — не має різниці. Місце матиме значення у червні, — сказав після матчу з «Оболонню» головний тренер «Вереса» Юрій Вірт. — Сьогодні це проміжний результат, яким я дуже задоволений; задоволений тією грою, що є у «Вереса». Нам є ще багато над чим працювати, але у нас майже нова команда, прийшло багато нових гравців. Тому цей результат я вважаю чудовим.

Наступну гру чемпіонату, згідно з календарем, «Верес» проведе 12 березня у Києві проти «Оболоні». Це буде перенесений матч 1-го туру, що не відбувся через спалах коронавірусу в рівненських гравців. 19 березня «Верес» прийматиме житомирське «Полісся».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також