Юрій Вірт: «За жодну гру перед вболівальниками мені не соромно»

470 0

Ми у соцмережах:

Юрій Вірт: «За жодну гру перед вболівальниками мені не соромно»

Колишнього головного тренер "Вереса" Юрія Вірта немає серед учасників засідання наглядової ради, яке розпочалося о 12 годині. Але напередодні тренер підсумував непростий для команди футбольний сезон.

- Ми зробили те, що повинні були зробити. Ми повинні були це зробити значно раніше. Але доля нам підготувала таке випробовування. І ми з честю вийшли з цієї ситуації.

Я обійняв усіх футболістів після гри. Я йду з команди. В мене була розмова з президентом. Тиждень тому він сказав, що увесь футбольний клуб - проти мене. Тому, я не маю права залишатися тут. Йду з команди.

Чотири роки тому рівно я прийняв команду і сьогодні я її залишаю. Але я не прощаюся. Кажу: до побачення.

Щодо гри. Ми розбирали Металург, вивчали свої помилки. Контратака на старті матчу - наслідок втрати нами м'яча у центрі поля. Не бачив VAR. Це рішення судді.

Але ми всі прекрасно розуміли важливість цієї гри. Я казав перед грою футболістам, що я можу піти, але Верес повинен залишитися в УПЛ. Я також дав слово президенту, що я залишу команду в УПЛ і потім ми розійдемося. Тому, навіть, якби ми пропустили першими - впевнений, що ми досягли б потрібного результату.

Зараз розумію, що взимку нам було потрібне підсилення. Але є гроші - є футболісти. Нема грошей - нема футболістів. Нам не вистачало кадрового резерву. Коли чотири футболісти на весні отримали травми, плюс були дискваліфікації - в нас почалися труднощі. Плюс - невезіння. Я такого не пригадую в кар'єрі. Стільки незабитих пенальті, пропущених після рикошетів м'ячів, голи наприкінці матчів - це все призвело до такого результату.

Півтора місяця розмов про відставку, про які знають футболісти. Відсутність підтримки з боку клубу. Просто кинули і випливай, як хочеш. Потрібно зустрічатися, розбирати проблеми. А просто кинути і сказати: хай Вірт розбирається - вважаю, це неправильно.

Хоча, загалом, якість гри в другому колі в нас була хороша. І за жодну гру перед вболівальниками мені не соромно. Ми максимально налаштовувалися і ніхто нас легко не обіграв.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також