Ювелір без пальців

1204 0

Ми у соцмережах:

Ювелір без пальців

Талановитий ювелір, чиї роботи коштують тисячі доларів, розповіла, як їй вдається створювати свої витончені прикраси, незважаючи на те, що вона народилася без пальців.

48-річна Аннет Геббеді створює перстні, сережки та браслети, інкрустовані діамантами, опалами та іншим дорогоцінним камінням, у своїй майстерні в місті Фром, Сомерсет. Жінка володіє власною майстернею в місті Фром і створює ювелірні вироби без використання дорогих спеціальних інструментів. При цьому ювелір каже, що вона не може собі уявити, як людям з пальцями вдається робити те, що робить вона. Жінка носить шкіряний браслет, до якого кріпить необхідний інструмент. Також вона використовує лещата для кріплення виробів, з якими працює.

 
Геббеді навчалася ювелірної справи зі школи, після закінчення якої вступила до коледжу Хаттон Гарден, де навчалася у найкращих ювелірів Лондона. Вона переїхала в Сомерсет 24 роки тому і тепер має репутацію одного з найкращих майстрів Великобританії.
 
Беспалий ювелір виготовила безліч вишуканих прикрас. Найдорожчим витвором було кольє з 18-каратного жовтого і білого золота з опалами і діамантом, яке вона зробила для себе, щоб відсвяткувати 21-річчя торгівлі. Виріб, за найскромнішими оцінками, коштує близько 40 тисяч доларів.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також