З 1 вересня школярі Рівненщини вийдуть на змішану форму навчання

1344 0

Ми у соцмережах:

З 1 вересня школярі Рівненщини вийдуть на змішану форму навчання

Глава уряду Денис Шмигаль розповів, що відсоток батьків, які підтримують очне навчання дітей, поступово зростає через підготовку закладів освіти, облаштування сховищ та підвищення рівня безпеки.

«З 1 вересня ми маємо запустити змішану форму навчання. Аби учні й студенти, які хочуть вчитися очно в школах і вишах, отримали таку можливість. І щоби батьки й діти, які переживають за свою безпеку, отримали можливість здобувати якісну освіту онлайн», — зауважив Денис Шмигаль.

Робота щодо обстежень сховищ триває і на Рівненщині, повідомив начальник ОВА Віталій Коваль. Обласні комісії вже оглянули 77% таких об’єктів. До цього залучені і батьківські комітети.

Наразі в області захисні споруди облаштовано у 44,7% об’єктів (будівлях) закладів освіти. Водночас, триває робота над обладнанням альтернативних сховищ для учнів та персоналу закладів освіти, у яких немає таких об’єктів.

 МОН і ОВА мають до 29 серпня проінформувати Кабінет Міністрів щодо обстеження закладів освіти на предмет готовності фонду захисних споруд, що можуть використовуватися як укриття для учасників освітнього процесу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також