З 14 березня стартує реєстрація на Національний мультипредметний тест

292 0

Ми у соцмережах:

З 14 березня стартує реєстрація на Національний мультипредметний тест

А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня.

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін зауважив, що на Рівненщині цьогоріч очікується 15 тисяч учасників – це школярі та випускники минулих років.

Коротко про умови складання:
Щоб потрапити до тимчасового екзаменаційного центру учасники обов’язково повинні мати з собою: оригінал паспорта, сертифікат у роздрукованому або електронному вигляді, запрошення в роздрукованому або електронному вигляді.

Після проведення інструктажу учні отримають логін і пароль для входу в систему, де можна буде ще раз ознайомитися з правилами проходження тесту. Після цього розпочнеться відлік часу.

У першому блоці вступники складатимуть українську мову та математику, а в другому – історію України й предмет за вибором.

На кожен блок учні матимуть по 120 хвилин, тобто загалом тестування триватиме 4 години (+ 20-хвилинна перерва).

Під час роботи учасники можуть користуватися чернеткою (ручку необхідно взяти з собою), яку їм видадуть у центрі. Чернетку можна буде забрати після завершення тесту.

Майбутні вступники також можуть взяти з собою на НМТ прозору пляшку води й перекус.

Крім того, у тестовій системі для вступників будуть доступні додаткові довідкові матеріали з математики, хімії та фізики (формули, таблиці).

У кінці тестування учаснику треба буде натиснути кнопку “Завершити тестування”.

Одразу після закінчення роботи результати кожної з чотирьох дисциплін з’являться на екрані (у вигляді тестових балів). Їх можна буде самостійно перевести за 200-бальною шкалою.

Офіційні результати за шкалою 100-200 балів з’являться в електронних кабінетах майбутніх абітурієнтів до 2 липня 2024 року. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також