З 23 по 25 серпня можливі провокації ворога

2387 0

Ми у соцмережах:

З 23 по 25 серпня можливі провокації ворога

У поліції підтвердили ризик ракетних атак до Дня незалежності України та дали поради громадянам

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в ефірі національного телемарафону зазначив, що з 23−25 серпня, на тлі зростання ризику ракетних атак і провокацій у День незалежності України, поліцейські слідкуватимуть за порядком по всій країні і працюватимуть над тим, щоб гарантувати заходи безпеки. 

Принагідно він попросив не нехтувати сигналами повітряної тривоги слід та обов’язково прямувати до найближчого укриття, повідомляє «Вечірній Київ».

- Сам сигнал повітряної тривоги необхідно виконувати безальтернативно, щоб убезпечити себе. Можливі провокації у ці дні, необхідно бути уважними та обережними, — уточнив Білошицький.

Мало того, при виході з дому необхідно розуміти, де є місця укриття, щоб у разі сигналу повітряної тривоги, кожен міг оперативно дістатися до укриття.

Нагадаємо, що з 22 до 25 серпня у Києві заборонили проводити масові заходи. Таке рішення прийнято через можливі загрози ракетних ударів із боку рф під час відзначення Дня Державного прапора України та Дня Незалежності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також