З «БМВ» у Рівному вилучили мішки бурштину

1667 0

Ми у соцмережах:

З «БМВ» у Рівному вилучили мішки бурштину

Вчора, 9 грудня, близько 18-ї під на вулиці Млинівській, поблизу Луцького кільця, патрульні зупинили автомобіль "BMW". Водій порушив ПДР, не зупинившись перед знаком «Проїзд без зупинки заборонено», коли виїжджав з АЗС.

Під час поверхневої перевірки у багажнику автомобіля 32-річного рівнянина інспектори виявили два мішки бурштину.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (порушення вимоги дорожнього знаку) КУпАП.

Слідчо-оперативна група вилучила 46 кілограмів розфасованого «сонячного» каміння. Від дачі будь-яких показів чоловік відмовився.

За фактом зберігання майна, здобутого злочинним шляхом, слідчим Рівненського відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження каміння бурштину-сирцю скеровуватимуть на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема й повідомлення рівнянину про підозру у вчиненні злочину. Слідчим підготовлено клопотання до суду про накладання на вилучене «сонячне» каміння арешту.

Автомобіль «BMW» поліцейські помістили на територію відділу поліції, повідомило управління патрульної поліції у Рівненській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також