З боржника стягнули борг та штраф

1254 0

Ми у соцмережах:

З боржника стягнули борг та штраф

Завдяки прийнятим пакетам законів #ЧужихДітейНеБуває державні виконавці отримали більше важелів впливу на боржників, що ухиляються від сплати аліментів.

Як розповіла начальник Рівненського районного відділу ДВС Наталія Іщук, державний виконавець відділу, використовуючи важелі впливу на злісного неплатника відповідно до законів #ЧужихДітейНеБуває, стягнув з нього 32 тисячі гривень заборгованості з виплати аліментів. Окрім цього, на користь стягувачки боржник сплатив і штраф у розмірі 20% від суми заборгованості, а саме 5939 гривні.

- Стягнення на користь дітей, які живуть в неповних сім’ях, боргів з аліментів – пріоритетний напрямок нашої роботи. Закон #ЧужихДітейНеБуває2, який вступив в силу 28 серпня цього року, та нововведення попереднього закону від 6 лютого надали виконавцям багато ефективних інструментів впливу на неплатників аліментів. Завдяки цьому за 10 місяців цього року державні виконавці Рівненської юстиції стягнули 69,2 млн грн, - зазначила начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також