З чотирма золотими медалями повертаються рівненські стрільці

739 0

Ми у соцмережах:

З чотирма золотими медалями повертаються рівненські стрільці

Шість медалей на шістьох здобули на Літньому чемпіонаті України з кульової стрільби, що проходить у Львові, рівненські пістолетники. У рівнян чотири золоті медалі, по одній срібній та бронзовій.

Рівнянки Оксана Ковальчук, Анастасія Семчишина та Юлія Бороденко виграли медалі одразу у двох командних вправах. У стрільбі на 25 метрів — «золото», а на 10 метрів — «бронзу». Крім того, Ковальчук стала чемпіонкою в особистому заліку на 25 метрів.

Чоловіча команда — Олег Омельчук, Дмитро Гонта та Андрій Сокол — від жіночої не відстала. У стрільбі на 10 метрів у командному заліку наші хлопці стали чемпіонами, а в особистому Омельчук і Гонта здобули «золото» та «срібло».

Могла бути медаль у рівнян також у міксі — змаганні чоловічо-жіночих пар. Втім, наших найсильніших стрільців Олега Омельчука та Оксану Ковальчук тренер Сергій Бондар поставив у пару до менш досвідчених партнерів. У підсумку Сокол-Ковальчук — четверте місце, Гонта-Семчишина — шосте, Омельчук-Бороденко — восьме.

— Літній чемпіонат України — це найголовніші національні змагання сезону, — говорить старший тренер збірної Рівненської області Сергій Бондар. — Мені складно порівняти нинішній наш здобуток з попередніми, адже упродовж багатьох років ми стабільно здобуваємо медалі. Чи було таке, щоб вибороли одразу чотири «золота»? Можливо. Я не пригадую. Але в будь-якому разі це вагоме досягнення. Готувалися до чемпіонату серйозно, ніхто не халявив. На тренуваннях показували хороші результати, тому все закономірно. Могло медалей бути і більше, адже команда у нас хоч і невелика, але всі доволі досвідчені спортсмени, вже пороху понюхали.

Наступним стартом для Олега Омельчука та Оксани Ковальчук буде етап Кубка світу у Бразилії. А у вересні в Італії відбудеться чемпіонат Європи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також