З другої спроби авторка детективів знайшла супутника для походу в Одесу

938 0

Ми у соцмережах:

З другої спроби авторка детективів знайшла супутника для походу в Одесу

Авторка детективів з Рівного Ксенія Циганчук з другої спроби все ж знайшла супутника для пішого походу до Одеси.

Каже, що допомогла в цьому публікація на сторінці Суспільного, яке й розповіло про першу невдалу спробу пошуку. Ім'я нового супутника письменниця не називає.

Про бажання пройти пішки з Рівного до Одеси Ксенія Циганчук написала на своїй сторінці у Facebook у серпні 2020-го. Планувала вирушити на початку вересня, якщо знайдеться хтось для компанії. Однак, на заклик ніхто не відгукнувся. Похід довелося відкласти на невизначений термін, поки хтось не зголоситься. Про це написало Суспільне, новину підхопили й інші ресурси. Після цього супутник таки знайшовся.

"Він сказав, що перше оголошення бачив, але не наважився написати. Не хоче розкривати свою особу. Хоче спробувати похід до Одеси, бо вважає це викликом для себе", – розповіла Суспільному Ксенія Циганчук.

Письменниця зазначила, що у чоловіка є досвід походів і він любить подорожувати. Похід на Південь запланували на травень 2021-го року.

Як ми повідомляли раніше, спершу авторка хотіла влаштувати похід до Одеси просто, аби пройтися. Потім подумала, що все можна описати в книжці. Ксенія Циганчук – лауреатка міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" 2016-го року та спеціальної премії від А.Кокотюхи "Золотий пістоль". 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також