З крематорію в Лондоні спробували викрасти прах Зігмунда Фрейда...

888 0

Ми у соцмережах:

З крематорію в Лондоні спробували викрасти прах Зігмунда Фрейда...

У Великобританії невідомі спробували вкрасти з крематорію урну з прахом Зігмунда Фрейда. Спроба не вдалася, проте грецька урна, в якій зберігаються останки знаменитого психолога та його дружини, була серйозно пошкоджена.

Злочин, імовірно, стався в період з 31 грудня по 1 січня, у новорічну ніч. Працівники лондонського крематорію "Golders Green" виявили пошкоджену урну на підлозі вже після свята. Вони констатували, що ємність з останками Фрейда була "серйозно пошкоджена".

 
Після інциденту урна, яка була виготовлена понад дві тисячі років тому, була прибрана в безпечне місце, і тепер її не видно відвідувачам, хоча раніше вона перебувала у відкритому доступі. Поліція зайнялася розслідуванням інциденту. Детектив поліції Даніель Кандлер заявив: "Це був підлий акт вандалізму. Якщо залишити осторонь величезну цінність древньої урни та історичне значення того, чиї останки в ній покояться, все одно обурює той факт, що хтось мав намір викрасти об'єкт, який містить рештки людини". Окрім Зігмунда Фрейда, котрий помер у Великобританії в 1939 році, в крематорії "Golders Green" зберігаються останки британських знаменитостей, включаючи письменника Брема Стокера, драматурга Джо Ортона, співачки Емі Уайнхаус та багатьох інших. tag:Вандалізм


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також