З кюветів на трасу Київ-Чоп витягнули дві вантажівки

2107 0

Ми у соцмережах:

З кюветів на трасу Київ-Чоп витягнули дві вантажівки

Рятувальники за допомогою важкої інженерної техніки підняли дві вантажівки, що перекинулися у кювет на трасі Київ-Чоп.

О 09:10 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що на трасі Київ-Чоп поблизу села Грушвиця 1, що за дев’ять кілометрів від Рвного,  перекинулася у кювет вантажівка Renault. Водій не постраждав, і рух цією ділянкою дороги перекрито не було.

На місце пригоди негайно було направлено важку інженерну і пожежно-рятувальну техніку Головного управління ДСНС області. Також на місце виїхала чергова зміна оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС.

За допомогою тягача на базі КрАЗа аварійно-рятувальної частин Держслужби з НС та автомобіля на базі МАЗа рятувальники спочатку підняли кабіну вантажівку, а згодом і причіп автомобіля Renault.

Цього ж дня, о 12:48 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про перекидання у кювет вантажного автомобіля MAN на трасі Київ-Чоп поблизу села Велика Омеляна Рівненського району (неподалік розважального закладу «Хутір»). Водій не постраждав, а рух цією ділянкою дороги перекрито не було.

Особовий склад рятувальників, що піднімали вантажівку в Грушвиці 1, одразу переїхали на надання допомоги до села Велика Омеляна. Піднімали вантажний автомобіль за тією ж схемою, що і Renault. Через падіння вантажівки трапився розлив паливно-мастильних матеріалів, тому довелося їх змивати з дороги.

До надання подвійної допомоги було залучено 3 одиниці спецтехніки ДСНС та 14 рятувальників. Обставини  транспортних подій встановлюють поліцейські. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також