З літака над посівами кукурудзи розкидають комах

19865 0

Ми у соцмережах:

З літака над посівами кукурудзи розкидають комах

Це робитить ТОВ «Агрохолдинг «Зоря» .

З 25 по 30 липня агрохолдинг проводитиме розселення трихограми на посіви кукурудзи авіаційним способом. Обробка проводитиметься з літака  за сприятливих погодних умо вна полях біля сіл Зоря та Білів, повідомляє Serhii Delidon у фейсбук-спільноті "Зробимо Зорю кращою!". 

Трихограма — комаха-ентомофаг, екологічний засіб знищення шкідників. Вона є біологічним продуктом, сертифікована та дозволена до використання на території України.  Її застосування досить ефективне й виправдане, а розведенням займається відділ біологічного методу захисту рослин Державної установи «Харківська обласна фітосанітарна лабораторія». Відділ має великий досвід та необхідне обладнання для виготовлення якісної продукції. Даний метод боротьби дозволяє займатися органічним землеробством і заощаджувати кошти на дорогих та шкідливих пестицидах!

Трихограма знаходить яйцекладки шкідників і відкладає в них свої яйця, тим самим знищуючи шкідника в зародку. Вони знищують широкий діапазон шкідників навіть в недосяжних для хімічної обробки місцях. Сама трихограма нешкідлива для рослин, вона дуже швидко розмножується і зберігає свою ефективність протягом двох тижнів. Актуальна для тих шкідників, які ховаються під грунтом або в стеблинах рослин.

Переваги використання трихограм:

Дозволяє займатися органічним землеробством, підняти якість та цінність врожаю;
Безпечна для людини та навколищнього середовища;
Дешевша в порівнянні з хімічними засобами;
Самостійно знаходить шкідника і знищує його в важкодоступних місцях;
Має широкий спектр дії (знищує більше 80 видів шкідників).

Спектр дії:  буряки, озимі зернові, багаторічні трави, просо, соняшник, овочі, кукурудза, плодово-ягідні культури.

Проти шкідників: листогризучі та підгризаючі совки, стебловий кукурудзяний метелик, шкідники саду, американський білий метелик, лучний метелик, шовкопряди, листокрутки, молі, плодожерки та інші.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також