З луцького ЦУМу евакуювали всіх відвідувачів через раптове погіршення самопочуття

2004 0

Ми у соцмережах:

фото - Район.Луцьк

Причиною стало різке збільшення концентрації у повітрі дезінфікуючої речовини, якою обробляють поверхні

Сьогодні, 31 березня, близько 17:30 з приміщення луцького ЦУМу евакуювали людей, повідомляє zaxid.net. До ДСНС надійшло повідомлення, що у будівлі шириться різкий неприємний запах. За попередньою інформацією, у повітрі різко підвищилась концентрація дезінфікуючої речовини, якою обробляють поверхні. Чому це сталось - наразі з'ясовують.

Інформацію про евакуацію підтвердила речниця поліції Волині Ольга Бузулук близько 18:00. Вона зазначила, що з будівлі евакуювали всіх відвідувачів та продавців. Будівлю ЦУМу, що на проспекті Волі, 1, обгородили обмежувальною стрічкою.

Згодом у пресслужбі ДСНС області повідомили, що погіршення самопочуття у відвідувачів ЦУМу могла викликати дезінфікуюча речовина, якою обробляють поверхні.

- Адміністрація закладу вчинила правильно: одразу організувала провітрювання будівлі та евакуацію відвідувачів і продавців. Повідомлення до служби 101 надішло о 16:59. Рятувальники прибули о 17:12, провели замір щодо наявності небезпечних хімічних речовин. На 18:30 концентрація речовини суттєво зменшилась, загрози людям немає. На місці події працювали 6 рятувальників, одна одиниця техніки ДСНС, а також фахівці Волинського обласного лабораторного центру, – йдеться у повідомленні.

Завтра зранку рятувальники проведуть додатковий замір.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також