З міськлікарні виписали тисячну пацієнтку, яка здолала коронавірус

3984 0

Ми у соцмережах:

З міськлікарні виписали тисячну пацієнтку, яка здолала коронавірус

Медичні працівники Центральної місько лікарні Рівного мають ще один привід для радості. Адже саме сьогодні, з інфекційного відділення лікарні виписали додому свого «ювілейного» - тисячного пацієнта (!), який подолав COVID-19, а точніше пацієнтку! І це - медсестра, за життя якої медики боролись понад два тижні. Вона довго була «на кисні». Стан був тяжким, але жінка одужала.

За час пандемії в інфекційному відділені цієї лікарні врятували життя піврічного малюка. А найстаршій пацієнтці було 92 роки. У міськлікарні Рівного  найнижчий в Україні коефіцієнт смертності від коронавірусу.

- Виписка - ніби, звична річ! Але за кожним таким хворим історія ризикованого шляху, боротьби і супротиву підступній хворобі. Це особлива спорідненість командної роботи лікуючого персоналу і довіри хворого…Це тисячний випадок підтвердження, що пацієнт у надійних руках, що наші медики професійні і обізнані.
Головний лікар Євген Кучерук разом з начмедами, лікуючим лікарем та медичними сестрами привітав пацієнтку з перемогою над недугою, побажав здоров’я, вручив квіти, символічний подарунок – книгу про роботу лікарні. Також подякував за відповідальну та сумлінну працю медичному персоналу, усім тим, хто дбає про хворих та сприяє їхньому одужанню. І висловив сподівання, що в найближчому майбутньому людство подолає коронавірусну інфекцію. Здоров’я та життєвої наснаги усім нам! - йдеться на фейсбук -сторінці медзакладу.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також