З молитвою та на колінах: в Дубно попрощалися з Олександром Козюрою

5803 0

Ми у соцмережах:

фото - з фейсбук-сторінок Дубенської міської ради та поліції Рівненської області

Сьогодні на центральному майдані Дубна відбулося прощання з загиблим Героєм - начальником вибухотехнічного відділу Головного управління Нацполіції у Херсонській області, полковником поліції Олександром Козюрою, уродженцем міста Дубно. Мужній захисник України загинув на Херсонщині під час виконання службових обов’язків з розмінування деокупованої території, - повідомили у Дубенській міській раді.

 - До прощальної церемонії разом із родиною та громадою долучились секретар міської ради Віктор Недашковський та заступник міського голови Михайло Антонюк, місцеві правоохоронці та працівники ДСНС, керівництво та колеги загиблого з Херсонщини, його друзі та знайомі, небайдужа громадськість. Священники Православної церкви України на чолі з благочинним о.Василем Лозинським відслужили поминальну молитву. Дубенчани проводжали свого героїчного земляка, схиливши в пошані й скорботі голови та преклонивши коліна, - йдеться на сторінці міськради у фейсбуці.
 
Поховали Олександра Козюру на кладовищі по вулиці Кременецькій, де спочивають його батьки.
 
Про загиблого Героя згадують його колеги-правоохоронці:
 
 - Вибухотехнічній службі Олександр присвятив майже 20 років свого життя, з яких 10 років працював на Рівненщині, зокрема й керівником відділу. У подальшому одружився та почав служити у Херсонській області, де останні чотири роки керував відділом вибухотехнічної служби.
Веселий, відданий службі, мудрий керівник, який завжди давав простір для роботи. Попри тяжкі часи для країни, наспівував фаворитну «Ластівки-ластівки» та любив смаколики. Таким його запам’ятають підлеглі.
«Життєрадісний, відважний — завжди йшов «у саме пекло» та беріг колег. Розміновував Миколаївську область та вже понад місяць – Херсонську. Отримав полковника, мав багато планів», — із сумом розповідає очільник поліції Херсонської області Ігор Король.
У правоохоронця залишилися дружина та двоє синів, віком 8 і 10 років.
Уся поліцейська родина висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також