З м’ясом смачніше: рецепт швидкої маринованої цибульки

255 0

Ми у соцмережах:

З м’ясом смачніше: рецепт швидкої маринованої цибульки

Така маринована цибулька смакує з м’ясом, рибою, шашликом, а також у салатах.

1 середня цибулина, по ½ ч. л. солі та цукру, 1/3 ч. л. чорного меленого перцю, 1 ст. л. оцту (або лимонного соку), кілька гілочок кропу

Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати дрібно нарізаний кріп і легенько перемішати.

Додати сіль, цукор, перець, оцет і перемішати.

Через 3-5 хв. маринована цибуля готова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також