З нагоди Дня міста нагородили відомих рівнян (список нагороджених)

10095 0

Ми у соцмережах:

Фото - пресслужби Рінвенської міськради

До Дня Рівного сьогодні нагородили рівнян, які зробили внесок у розвиток міста. Нагородження відбулося у Міському будинку культури.

Звання "Почесний громадянин міста Рівного" було присвоєно Надії Косміаді, дочці художника Георгія Косміаді. Пані Надія, нагадаємо, подарувала Рівному деякі роботи батька та відкрила на вулиці Драгоманова його музей.

Надія Косміаді

Відзнаку "За заслуги перед містом" I ступеня присвоїли Марії Гончаровій, екскерівниці хору "Аве Марія", - за діяльність, яка сприяла підвищенню авторитету Рівного на регіональному та державному рівнях, за тривалі зусилля, що увінчалися успіхом на користь міста і його мешканців.

Марія Гончарова. Фото - ЧаРівне

Відзнаки "За заслуги перед містом" IІ ступеня (за багаторічну плідну працю, діяльність у певній галузі, що сприяла підвищенню її авторитету, престижу, за тривалі зусилля, що увінчалися успіхом) вручили чотирьом рівнянам:

Миколі Карпюку, українському народному герою та політичному в’язню Кремля,

Микола Карпюк

Ніні Ніколаєвій, народній артистці України,

 

Ользі Петух, директорці Рівненського навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина",

Ольга Петух. Фото - UA:Рівне

Володимиру Петріву, директору та художньому керівникові рівненського драмтеатру.

Володимир Петрів. Фото - з сайту Рівняни

Відзнаки "За заслуги перед містом" IІІ ступеня (за багаторічну плідну працю на підприємстві, установі, організації чи закладі, що сприяла підвищенню їхнього авторитету, престижу, за тривалі зусилля, що увінчалися успіхом) вручили:

Анатолію Дубнюку, майстрові спорту України з баскетболу, гравцю (центровому) баскетбольного клубу "Рівне" та керівникові фізичного виховання Рівненського професійного ліцею;

Анатолій Дубнюк

Юрію Єфімчуку, директорові Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 2 (плавання);

Юрій Єфімчук

Ліні Мельничук, народній артистці України;

Ліна Мельничук

Віталію Романюку, гендиректору ТДВ "Рівненський домобудівний комбінат". До слова, пан Романюк – бізнес-партнер кандидата на посаду голови Запорізької ОДА Віталія Туринка.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також