З «Народного дому» — на вихід!

2798 0

Ми у соцмережах:

З «Народного дому» — на вихід!

Рівненська влада взяла курс на вирішення проблем занедбаного будинку на вулиці Симона Петлюри, який в народі називають «народним домом». У листопаді звідти мають з’їхати останні орендарі, а до цього вирішать, чи ремонтувати будівлю, чи продавати. Однак уже заявлено, що політичним партіям зі знижками приміщення там більше не надаватимуть.

Олександр Третяк, міський голова:

Мене здивувало, коли я дізнався, що там дуже багато організацій та партій, які орендують приміщення фактично за нуль гривень. Вважаю, що будинок має бути приведений до ладу завдяки конкретним крокам. У листопаді завершиться останній договір оренди приміщення, а нові ми укладати принципово не будемо. Завдяки цьому приміщення буде готове до якихось дій. До листопада буде готова загальна концепція.

Зараз у мене на обговоренні три бачення розвитку подій. Перший — спочатку провести ремонт, після якого можна буде здавати в оренду приміщення за вигідною нам ціною. Другий варіант — це провести ремонт, де на першому поверсі облаштувати художній музей, про який у нас так багато говорили. Третій варіант — це продати приміщення з аукціону. Якщо так зробити, то Рівне отримає серйозну суму коштів. Зараз усі варіанти обговорюються з депутатами.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також