З ножем на «Швидко гроші» у Рівному нападав працівник водоканалу

10513 0

Ми у соцмережах:

З ножем на «Швидко гроші» у Рівному нападав працівник водоканалу

Слідчі викрили зловмисника, який двічі нападав на «Швидко гроші» у центрі Рівного. Зробити це вдалося не одразу.

Під час першого нападу злочинець поранив ножем дівчину, що там працювала. Під час другого нападу він нікого не поранив, але забрав гроші, що знаходилися у сейфі.

Заступник начальника поліції Рівненщини, голова кримінальної поліції області Сергій Волков говорить прямо, що його дуже здивувало те, хто виявився злочинцем:

- Розбійний напад був здійснений дуже зухвало. Адже усе відбувалося у людному місці в центрі Рівного. Буквально за пару метрів знаходиться зупинка громадського транспорту, на якій повно людей. Спочатку ми опитали усіх людей, які раніше потрапляли у поле зору поліції. Однак це не дало результату.

Під час скоєння другого нападу нам вдалося знайти таксі, яке використовував злочинець. З’ясувалося, що таксі доправило злочинця в мікрорайон "Північний", до супермаркету «Фреш». Місцеві розповіли, що під опис злочинця підпадає 18-річний чоловік, що проживає в квартирі будинку на вулиці Коновальця. Ми перевірили інформацію, і вона підтвердилась. Мене дуже здивувало те, хто виявився злочинцям. Адже не кожен бувалий злочинець зможе піти з ножем на розбій серед білого дня. Однак у нас це зробив 18-річний хлопець.

Відомо, що парубок брав позики у різних кредитних установах.

- Як він нам пояснив, кредитні установи хотіли дуже великі відсотки. Наразі він винен близько 30 тисяч гривень відсотків. Ті кошти, які він забрав із «Швидко грошей», він використав для погашення кредитних боргів. Ще за деяку частину грошей він придбав дівчині квіти, - уточнює Волков.

До слова, підозрюваний працював на «Рівнеобводоканалі». Йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також